Long time no hear!

Het is wat stil geweest rondom de Groovemasters. We hebben echter niet stil gezeten. Na een optreden op de Dulfkesmarkt ter promotie van BMEC spelen we op 15 december weer een uitvoering samen met Batico.

Deze uitvoering wordt gegeven in het Heerbeeck college en de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Kijk even op onze facebook pagina voor meer informatie rondom aanvangstijden.

Groovemaster filmpkes

30 juni, optreden op het Vetstival. Allemaal keken we er naar uit. Vlak voor het optreden moest Richard vanwege gezondheidsredenen afhaken. Dat is natuurlijk verschrikkelijk! In de eerste plaats omdat we ons allemaal zorgen maakte om zijn gezondheid maar ook dat het optreden niet door zou kunnen gaan. Op het laatste moment diende Thijs Tervoort zich aan als reserve Groove “Bas”  Master. Hoe ging dat? Kijk zelf! 

Vakantietijd voor de Groovemasters

Tja, en dan is het alweer begin Juli. Projecten achter de rug. De musicals waren te gek. Jammer als je er niet bij bent geweest!

Op 30 juni hadden we het Best Vetstival. Groovemasters hadden weer enkele coole featuring artists. Joy Ketel, George Blanken en Hanneke Rijkers namen het vocale deel voor hun rekening deze keer.

Het zit er op voor enkele weken. Klaar voor de vakantie en allemaal uitgerust op naar de volgende gig’s!